Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий випуск газети з собою на обкладинці. Так, знаменитість тонко пожартувала, що диву дається, маючи на увазі назву свого шоу "Diva".

"Читаю новини. Іноді таке пишуть.. Диву даєшся!", -підписала кадр Лорак. Фолловери не змогли пройти повз: "У газетах такий же брєд, як у ваших піснях, так чому дивуватися? Там зазвичай про дурнів пишуть, а про самих конкретних - вони пишуть на головній сторінці!", "Нормальні газети читай Ані, не личить тобі😆", "Рєбят ви помітили що родимки у Лорак на різних фото з різного боку то праворуч, то ліворуч", "Одна і та ж поза, як ніби сцати хоче!", "Значить, треба самій розповідати, що б хто не писав)".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.