Декілька останніх тижнів фанати не втомлюються обговорювати скандальне розлучення Ані Лорак, чоловік якої спіймався на зраді.

Ані Лорак
Ані Лорак

Днями співачка підігріла у мережі інтригу навколо свого загадкового зізнання.

Так, у своєму Instagram вона виклала нове відео з написом:

"Залишилося два дні ... Скоро я зізнаюся".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ця інтрига не дає спокою фанатам, які одразу ж почали висувати найдивовижніші теорії навколо таємничої заяви співачки. Вони дискутують на тему того, в чому хоче зізнатися Лорак.

Ані Лорак
Ані Лорак

"Я так хвилююся за вас, Кароліночка, який такий непередбачуваний сюрприз ви можете нам піднести?" - запитує одна з користувачів. Правда, не всі сприймають слова Ані Лорак всерйоз. "У чому зізнаєшся? Що Санти не існує?" - іронізують вони.

Нагадаємо, перший чоловік співачки Ані Лорак та її екс-продюсер вирішив підтримати Кароліну у тяжкі хвилини розлучення.

Юрій Фальоса пропонує їй допомогу у важкій ситуації та засуджує негідний вчинок Мурата.

Він глибоко співчуває екс-дружині, передають ЗМІ.

Ані Лорак
Ані Лорак

Варто нагадати, що буквально декілька тижнів тому Ані Лорак подала на розлучення з чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Чоловік співачки був спійманий на зраді. В оточенні зірки подейкували, що він давно проводив час в компанії інших дівчат, поки Ані була на гастролях.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Як писав раніше Знай.ua, у соціальній мережі шанувальники розкритикували Ані Лорак за її зовнішній вигляд.

Співачка, яка зрадила Україну і вирушила жити в Росію, де і продовжує свою діяльність, опублікувала в мережі своє відео.

Шанувальники, скориставшись моментом, не втрималися від образливих коментарів на адресу зірки шоу-бізнесу.

Цього разу Лорак готується до виступу в Барнаулі. З коментарів користувачів соцмережі, її зовнішній вигляд більше критикують. Одні помітили, що Кароліна постійно з'являється в сонцезахисних окулярах, інші розкритикували фігуру.

Ані Лорак
Ані Лорак


Також Знай.ua писав про те, що скандальна українська співачка Ані Лорак днями виступила з концертом у російському місті Барнаул і нарвалася на хвилю нищівної критики з боку фанатів.