Відома українська співачка, яка часто дає концерти в Росії, в день народження Миколи Баскова нагадала йому про те, що він розбив її серце.

Відомий російський співак продовжує приймати численні привітання, йому вже виповнилося 42 роки.

Світла не проігнорувала це свято і вклала в Instagram пост, в якому загадково привітала колегу.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"З Днем Народження, Суперзірка. Люблю", - коротко написала Світлана Лобода.

Коротке привітання співачка супроводила відео спільного танцю з Басковим під композицію Superstar. Запальним танцем артистка, мабуть, хотіла нагадати імениннику Миколі, як добре було їм разом. Світла зізналася Баскову у коханні не просто так – не виключено, що між артистами був роман, який тривав недовго, а "золотий голос" країни став ініціатором розриву відносин.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на своїй сторінці в Instagram Лобода опублікувала фото в жовто-синій футболці та чорній куртці. Однак найбільше питань у фанатів виникло в підписи, яку Лобода залишила під фото. Шанувальників послання співачки неабияк заінтригувало.

Варто нагадати, що ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці відео-анонс своєї участі в шоу російського репера Басти GazLive.

Треба сказати, що на відео Світлана чи то п'яна, чи то просто дуже весела. А в кадрі кілька разів з'являється музичний продюсер співачки Наттела Крапівіна. Теж, до речі, дуже весела. На відео Лобода розповіла, що збирається взяти участь у шоу Басти і попрохала прихильників надсилати свої питання.

Нагадаємо, зневірена Лобода написала зворушливий пост про сильних жінок.

Як повідомляв Знай.uа Лобода завила в гримерці.

Знай.uа писав, Лорак розповіла всі подробиці на путінському телеканалі.