Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася величезним букетом троянд і зізналася, з яким чоловіком ніколи не змогла би бути. Виявляється, артистка не може жити без квітів.

"Вчора мене запитали - Аня , з яким би ви чоловіком не змогли бути? З тим який не дарує квіти. Ось однозначно 😂 Я так люблю ці знаки кохання ❤️
Усі ми любимо. Адже перебуваючи вдома чи на роботі, і дивлячись на них. Ми, дівчатка, завжди бачимо, що людина дбала, переживала, шукала, хотіла підняти настрій. Що йому не все одно 🤗 . І на висловлювання «та краще я подарую щось корисне» відповідаю легко - і корисне теж даруйте ! Мені здається, дівчатка всі зі мною згодні? Хто любить квіти, ставте в коментах 🌹🌹🌹 і влаштуємо оранжерею у нас!
P. S. А цей букет мій самий улюблений ❤️", - зізналася Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Троянди - це банально.", "Я не люблю квіти взагалі... і не люблю дивитися як цей віник зів'яне на другий день... тому краще книгу або вечерю в кафе або плаття 😋", "У вас на жаль кожен другий мужик коханий... а це вже не любов, а блядство", "Згодна😊 квіти вони гріють душу) особливо коли прокинешся вранці і не можеш намилуватися на цю красу😍".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.