Популярна співачка і актриса Дженніфер Лопес стала учасницею страшного ДТП. Авто із зіркою переїхало папараці, який намагався сфотографувати Лопес з її бойфрендом.

Як повідомляє TMZ, інцидент стався, коли Дженніфер Лопес разом з бойфрендом Алексом Родрігесом їхали з романтичного побачення в ресторані. За кермом автомобіля співачки був охоронець.

Ви бачите, що робиться, коли всі фотографують? Через спалахи я не бачу, куди їду! – вигукнув охоронець Дженніфер Лопес.

В результаті докучливий фотограф пошкодив ногу і був госпіталізований. Папараці збирається судитися з водієм, але журналісти впевнені, що правоохоронні органи не встануть на бік фотографа. Пішоходам заборонено блокувати рух транспорту.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Раніше повідомлялося, що багато жінок заздрять ідеальній фігурі Дженніфер Лопес, хоч і розуміють, що за цим стоїть неймовірна робота над собою. Дивлячись на неї хочеться зробити такий самий нелегкий шлях. Хочете дізнатися, як тренується одна з найкрасивіших жінок світу? Про це читайте в матеріалі Clutch.

Функціональні тренування

Дженніфер Лопес у першу чергу намагається тренувати все тіло. Вона використовує функиональные тренування і гирями і гантелями. Тренування включає в себе вправи в статиці і динаміці.

Аеробне навантаження на сходах

Дженніфер часто тренується на сходах, таке навантаження дуже ефективне для роботи зі стегнами та сідницями. Чергуючи підйоми і спуски в роботу включаються різні м'язи, при цьому розвивається витривалість, одна з фізичних якостей тіла людини.

Силові вправи в залі

Дженніфер часто використовує силові навантаження. Співачка любить займатися як з вільними вагами, так і на тренажерах. Вона намагається робити між вправами дуже маленькі перерви.

Нагадаємо, 5 знаменитостей, які можуть похвалитися залізним пресом.

Як повідомляв Знай.ua, як одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Також Знай.ua писав, в мережу потрапили нові фото Лопес і Родрігеса.