Лідер гурту "Ненсі", який в свій час був дуже популярним, Анатолій Бондаренко відверто висловив свої переживання з приводу смерті сина Сергія, який також був учасником музичного колективу.

Відомий виконавець Анатолій Бондаренко поділився одкровеннями в Instagram. Музикант не знає, як пережити сімейне горе.

"Як пережити це горе? І навчитися, знову, посміхатися! Пішов мій Син, пішов наш Друг, сказавши нам усім - Нехай щастить! Спасибі за підтримку і добрі слова, Сергію!" - написав лідер "Ненсі".

Сергій Бондаренко

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація музиканта активно зібрала коментарі його прихильників із співчуттями.

Варто нагадати той факт, що про раптову смерть Сергія Бондаренка стало відомо в четвер, 18 жовтня. Про трагедію повідомив його батько, музикант помер о 4:04 ранку. Пізніше стало відомо, що причиною смерті музиканта стала хвороба, яка раптово розвинулася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 18 жовтня, в одній з російських клінік помер 31-річний Сергій Бондаренко - соліст популярного гурту "Ненсі", заснованої її батьком, Анатолієм Бондаренком.

Найімовірніше причиною смерті музиканта стала хвороба, яка дуже різко активізувалася і почала стрімко прогресувати. Про це розповів гітарист колективу Олексій Циплаков, передають російські ЗМІ. Що це за хвороба, поки не повідомляється.

Варто нагадати, що в 4 ранку 18 жовтня помер син засновника української групи "Ненсі" Анатолія Бондаренко Сергій. Йому був 31 рік. З 2007 року хлопець співав у колективі разом з батьком.

"Сьогодні о 4:04 помер Серьожа", - написав Анатолій Бондаренко у своєму Фейсбуці.

Смерть Сергія не пов'язана з нещасним випадком, але говорити про причини не стали.

Нагадаємо, три дитини, блондин і море: трагічна загадка сім'ї Бомонт, яка досі мучащая світ.

Як повідомляв Знай.uа маньяка, який тримає в страху всю Україну, нарешті схопили.

Знай.uа писав, автора книги "Як вбити свого чоловіка" заарештували. Вгадайте, за що.