Ми запам'ятали цих непривабливих діток-акторів за їхню безпосередність і харизму. Проте, ми і подумати не могли, що одного разу вони перетворяться на справжніх красунь і красенів. Читай про це в матеріалі Clutch.

Емма Уотсон

Так, Герміона завжди була симпатичною, але в милій маленькій дівчинці складно вгадати майже фатальну красуню, якої вона виросла. Шанувальники з кожним роком захоплюються нею все більше. Емма не тільки талановита актриса, але і цей борець за права жінок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Метью Льюїс

Хто ж міг подумати, що з незграбного пухлика Невіла Лонгботома може вирости такий красень? Від підрослого Метью Льюїса дами просто сходять з розуму! Ось вже дійсно історія про гидке каченя.

Крістіна Річчі

Венсдей з "Сімейки Аддамс" складно впізнати в красуні Крістіні Річчі, яку легко вгадати по усмішці і величезним очам. Життєвий шлях актриси не можна назвати легким: вона пережила анорексію, з якої викарабкувалась довгі роки.

Ліза Арзамасова

Кар'єра Лізи поповзла вгору після ролі в "Татусевих доньках", де вона зіграла "ботана" Галину Сергіївну. Ліза надалі записала кілька пісень, зіграла в багатьох інших фільмах і театральних постановках. Зміни зовнішності легко можна побачити на фото.

Ебігейл Бреслін

Після фільму "Маленька міс щастя" смішна клаповуха дівчинка перетворилася на справжню красуню. Чи не так?

Джорджі Хенлі

Пухкенька маленька крихітка з "Хроніків Нарнії" перетворилася на справжню красуню. І тут немає ніякої магії.

Нагадаємо, науковці показали, як будуть виглядати діти принца Гаррі і Меган Маркл.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Емма Уотсон вразила своїх підписників в Instagram несподіваним фото, – вона приміряла образ "Диво-жінки" з DC Comics.

Також Знай.ua писав, про 10 фільмов, які варто подивитися з дитиною.