Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами зі свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Притула розповів фоловерам про свою подорож до Сполучених Штатів Америки. Туди телеведучий і шоумен вирушив на гастролі разом зі своєю командою "Вар'яти-шоу".

"Все, кітики! Сірожка полетів на мальовничу нью-йоркщину! Марафон під назвою "4 трансатлантичних перельоти за 10 днів" починається! Йонкерз, Детройт, Чикаго – перша трійка міст стартує!", - написав Притула в Instagram і опублікував фото з київського аеропорту Бориспіль.

Відзначимо, що незабаром в акаунті Сергія Притули з'явилося ще два фото, але вже з нью-йоркського Бронкса. У підписі до фото телеведучий повідомив, що прилетів до Нью-Йорка і тепер його везуть в Йонкерз. Також Притула повідомив своїм прихильникам в США, де можна купити квитки на його шоу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили за сексуальні домагання з його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії. Молодий чоловік так хотів швидше влитися у загальний колектив, що вивчив кілька фраз і почав їх активно і неправильно вживати. За що і був покараний звільненням.

"2000 рік. Я на заробітках в Лондоні. Зрозуміло, там працювало і працює багато людей різних національностей. І коли ти з ними перетинається, то в першу чергу випитуєш: у хлопчиків – нецензурні слова на їх мові, а у дівчаток – як буде "я тебе люблю", – розповів Сергій Притула.

Вивчивши набір "ключових" слів телеведучий використовував їх неправильно, Притула не тільки осоромився, але і змушений був піти з роботи через сексуальні домагання.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.