Відома модель plus-size Ешлі Грехем, яка своїм прикладом надихає жінок у всьому світі, опублікувала фото з російської столиці Москви. Що дівчина робила в Росії вона не уточнила, проте встигла покуштувати горілки з ікрою. Так, на фотографії Ешлі позує на Червоній площі на тлі храму Василія Блаженного. З підпису до фото стає зрозуміло, що модель залишає російську столицю.

На знімку зірка здається сильно схудлою. Вона позує на тлі каплиці в стильному образі і мило посміхається в камеру. На ній темні штани, водолазка і черевики. Головний акцент у своєму луці модель зробила на піджаку з леопардовим принтом. Волосся распущене і темні локони спадають на плечі.

Схоже Ешлі Грехем вже нагулялася в російській столиці і вирішила повернутися назад в Америку. Ми вже повідомляли про те, що в Москві модель пригостили традиційними "смаколиками" – горілкою і червоною ікрою. Також відомо, що знаменитість відвідала шоу "Вечірній Ургант" на Першому каналі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що напівгола Ешлі Грехем вразила красою перед фотографами. Вага моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка показала своїм шанувальником свої робочі будні. Адже бути моделлю – це важка праця. Ешлі, як і інші моделі, бере участь у показах, прикрашає глянці і позує фотографам. До того ж, не забуває радувати своїх фоловерів новими знімками.

У своєму недавньому пості модель plus-size показала фото і відео зі зйомок. Перед фотографами Ешлі без всякого сорому позує в нижній білизні. Зазначимо, що на першому відео Грехем постала в бежевому комплекті білизни, а в другому – у чорному. Також до публікації прикріплена фотографія, мабуть, з тієї ж зйомки, адже на ній модель в тому ж бежевому комплекті.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.