Відома українська телеведуча Ольга Цибульська розкрила секрет, за допомогою якого можна швидко збільшити розмір грудей.

Про це Ольга розповіла шанувальникам на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, зірка розповіла, як багато років тому однокласниці, які вже почали носити бюстгалтер поділились методикою збільшення принад. Вони розповіли майбутній телеведучій, що необхідно більше вживати капусти.

"Майже 3 тижні я сиділа на такій капустяній дієті, а потім вирішила, що можна прожити і без великого бюста, але без маминого борщу - ніяк. Пізніше виявилось, що "секретним засобом" була не капустина, а пуш-ап", – зізналася Цибульська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після чого Оля розповіла, який спосіб справді працює, щоб збільшити груди.

"Капусту треба одягати замість бюстгальтера – тільки тоді цей спосіб працює", – пожартувала зірка.

Разом з тим варто відзначити,відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому позує з дуже загадковим хлопцем. Так, дівчина сидить на колінах у чоловіка, а фанати гадають, хто це - її чоловік чи новий коханий.

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - лаконічно підписала знімок Ратаковскі. За 17 годин фото набрало 452 тис. лайків. Фолловери ж почали думати, хто прийшов з Емілі на вечірку. Більшість все ж надали перевагу тому, що це чоловік моделі - Себастьян Беар-МакКлард, у шлюбі з яким дівчина вже майже рік.

Крім того варто додати, що нещодавно знаменитість трепетно привітала свою подругу з днем народження. Так, дівчина виклала відео, де танцює на яхті в міні-бікіні.

"З днем народження, абсолютно неймовірна @tremendy. Я люблю тебе!", - лаконічно підписала знімок Ратаковскі. За 7 годин ролик набрав більше 2 млн. переглядів. Фолловери ж почали обговорювати розкішну фігуру Емілі і писати, як сильно вона їх мотивує.

Нагадаємо, маленькі прозорі труси Ани Чері зовсім нічого не прикрили.

Як повідомляв "Знай.ua", російська Кардашьян обтягла свій силікон костюмчиком не за розміром.

Також "Знай.ua" писав, що ніжна Ана Чері в піжамі забула прикрити величезні сідниці.

Оля Цибульська - Сукня біла