Відомий співак, лідер гурту "Дюна" Віктор Рибін шокував прихильників новиною про своє захворювання. Рибін заявив, що він разом зі своєю дружиною Наталією Сенчуковою страждають на рак шкіри.

За словами зіркової пари, у Наташі перші симптоми з'явилися приблизно чотири роки тому, а у Віктора - два з половиною роки тому. Про це Віктор Рибін заявив під час одного з нещодавніх інтерв'ю. Його слова підтвердила дружина.

Так, чотири роки тому у Сенчукової з'явилася невелика пляма на нозі, і лікарі поставили їй діагноз "кератоз", а два з половиною роки тому подібна пляма вже з'явилася на обличчі Рибіна.

Як зазначив музикант, косметолог, до якого він звернувся за допомогою лазера видалив пляму, проте через деякий час з'явилася нова. Повторна процедура також не допомогла. У підсумку артисти здали гістологічний аналіз. А коли вони перебували на відпочинку в Італії, то лікарі повідомили, що обидва хворі на рак.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

В даний момент виконавці намагаються вилікувати цю хворобу. Зокрема, вони вже пройшли курс променевої терапії (кожен – по 30 процедур).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Маріуполь Донецької області чоловік намагався відучити свого 17-річного сина від звички до куріння досить несподіваним способом. Під час активних фізичних дій і в нападі люті батько вибив своєму синові зуби. Крім того, в поліції зазначили, що в таких діях чоловіка є всі ознаки домашнього насильства, які першими помітили вчителі в школі, куди ходить хлопець.

Сам чоловік під час розмови з правоохоронцями розповів, що побив сина за куріння. В результаті такої атаки хлопець позбувся відразу трьох зубів.

Варто нагадати, що експерти б'ють на сполох - виявляється, українці, "підігріті" рекламою популярних препаратів, масово купують неефективні ліки. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Уляна Супрун.

Супрун відзначає, що за останні п'ять років українці витратили майже чотири мільярди доларів на ліки, клінічну ефективність яких недоведено. Серед них - гомеопатія і медикаменти на рослинній основі.

Нагадаємо, звичка, яка вбиває ваш зір.

Як повідомляв Знай.uа негайно виключіть з раціону: напої, які "вб'ють" ваше серце.

Знай.uа писав, зірку фільмів Тарантіно екстрено госпіталізували.