Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному стильному вбранні.

Так, на фото співачка позує в топі на бретелях кольору хакі і коричневих приталених штанях з високою талією, які підкреслюють ідеальну фігуру зірки. Образ Лорак завершила теплою в'язаною кофтою, колір якої теж коричневий, але на тон світліше, ніж штани. При цьому співачка взула бежеві босоніжки на шпильці. Волосся у неї пряме і розпущене, а на обличчі ледь помітний нюдовый макіяж.

"Найкращий день – це той, що є в тебе!", - коротко підписала фото зірка. Шанувальники в захваті від нового образу співачки і засипають її коментарями з компліментами. Деякі зазначили, що Ані Лорак схудла і пов'язують це зі зрадою чоловіка Мурата, з яким, як пишуть у пресі, співачка почала шлюборозлучний процес.

"Ви, як диснеївська героїня, в кращому сенсі цього визначення – ідеальна красуня, тепла і душевна. Манери, а яка гарна, красива мова!", "Красуня! Здоров'я Вам і вашій донечці! Все у Вас буде добре і в особистому житті", "Яка ви красива. Неможливо надивитися, у вас ідеальний стиль!", "Красиве поєднання кольорів, вам дуже сильно йде такий наряд! Ви в ньому прекрасно виглядаєте!", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак здивувала незвичайним образом. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала дивне чорно-біле фото "після душу".

На знімку Ані Лорак позує фотографу в банному халаті, який кокетливо оголює її плече, а також з тюрбаном з рушника на голові. При цьому співачка бажає шанувальникам доброго ранку, натякаючи своїм образом на те, що тільки вийшла з душу. Ось тільки яскравий макіяж і масивні прикраси на шиї артистки говорять про те, що такий образ вона створила виключно для фотосесії. Хто ж ходить в душ з сережками і кольє, а виходить з нього з яскраво нафарбованим лицем?

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці в сказі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці в сказі.