Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала ніжне фото і повідомила шанувальникам, що побувала в Єревані.

"Відвідала вчора сонячний Єреван. Дякую за теплий прийом. Користуючись нагодою, сьогодні хочу привітати прекрасний Єреван з днем народження міста", - написала Бузова у підписі до фото.

На знімку співачка позує сидячи на дивані в ніжному рожевому платті. В руці зірка тримає білу троянду і як би нюхає її, при цьому дивлячись у камеру. Волосся артистки зібране зверху, але довгі хвилясті локони спадають на плечі. На обличчі Олі яскравий вечірній макіяж з акцентом на очі.

Шанувальники в захваті від своєї улюблениці, вони засипають її компліментами в коментарях і називають зефіркою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ви просто красуня і ангел у плоті", "Ольга завжди різна, завжди загадкова", "Така красива", "Яка тут Ольга ніжна і красива", "Жіночна і мила Молодець", "Стало нудно без твоїх сторіз", "Завжди прекрасна, як квіточка", "Дуже красива", "Ольга, ви дуже гарна, ніжна і справжня. Нехай у вас в житті все буде добре, ви гідні цього", "Дуже красива зефірка", "Красива", "Звідки така сукня?", - пишуть шанувальники в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Оля Бузова прилетіла в Чечню на приватному літаку. Співачка показала фото зі свого візиту в місто Грозний. Увагу шанувальників привернуло те, що співачка подорожує на приватному літаку.

На одному з опублікованих знімків артистка позує на тлі приватного літака з величезним букетом у руках. Але ось наряд Оля підібрала дивний – на ній укорочені брюки, які нагадують спортивні штани з білими смужками з боків і туфлі на шпильці. "В цьому місті я набираюся сил. Спасибі", - коротко підписала фото співачка.

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.