Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram маленьку доньку Софію. Так, знаменитість виставила чорно-білий кадр, де дівчинка позує зі спини.

За добу фото набрало понад 63 тис. лайків. Фолловери ж взялися коментувати: "люди чисто подуріли, жодного адекватного коментаря, у всіх проблеми з зором, звичайна дівчинка навіть схожа на пацана і нічого "принцессного і близько немає"", "Чурка гидка! Вся в лохудру - матусю!", "Знову свою мавпу Лорак - афішує! 😂", "Розбійниця;)))👍😇", "Кароліна, не сумно, що донька могла б бути схожою на тебе, але ні ж від турка ось така взагалі не схожа на вас", "всі Люди такі жорстокі..прикольна Дівчинка".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.