Хоча знаменитості і користуються послугами дорогих стилістів, дивлячись на ці фото хочеться задати питання: "Про що ви думали?" Кардинальна зміна іміджу змогла зіпсувати зовнішність навіть таким красуням. Про це читайте у матеріалі Clutch.

Ліндсі Лохан

Таке відчуття, що Ліндсі вирішила заощадити на послугах стиліста і перефарбувалася сама з допомогою пергідролю. Як ще можна пояснити цей жахливий жовтий блонд?

Шер

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Руда Шер не тільки пробивали собі кілька років, але і стала схожою на ляльку. Добре, що вона швидко повернулася до свого звичайного образу брюнетки.

Дрю Беррімор

Одного разу Дрю Беррімор з'явилася на публіці з дуже дивною зачіскую, яку ніхто не зрозумів. Добре, що вона дуже швидко зістригла ці жахливі кінці.

Скарлетт Йоханссон

Багато хто вважає, що Йоханссон може бути тільки блондинкою, а деякі захоплюються образом зірки з каштановим волоссям, особливо, коли вона коротко підстриглася.

Кемерон Діас

Кемерон Діас запам'яталася всім блондинкою і темний колір волосся їй категорично не йде. Образ актриси виглядає просто дешево.

Брітні Спірс

Брітні завжди була готова на експерименти, чого тільки варта її поголена голова, з якою вона з'явилася після чергового нападу депресії. Цього разу фахівці зійшлися на думці, що Спірс міг би піти темний відтінок, але тільки без червоного подтону.

Вікторія Бекхем

Так, навіть визнані "ікони стилю" мають право на помилку. На превеликий жаль Вікторії інтернет нічого і ніколи не забуває.

Енн Хетеуей

Після того як зірка з'явилася в новому кольорі, тільки ледачий не зауважив її модний провал. Добре, що вона вчасно схаменулася і повернулася до звичного кольору.

Нагадаємо, Девід Бекхем зізнався, що його шлюб з Вікторією - "це завжди важка робота".

Раніше Знай.ua повідомляв про найміцніші зіркові пари, з яких варто брати приклад.

Також Знай.ua писав, що Брітні Спірс в екстремальному міні показала грандіозне шоу.