У середу, 24 жовтня, актриса української гумористичної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко, яка постраждала у страшній аварії під Києвом, зізналася, що важко переживає трагічну смерть своєї колеги по сцені Марини Поплавської.

Яна опублікувала зворушливий пост в своєму Instagram-акаунті, в якому написала, що у них були особливі відносини.

"Я довго мовчала, бо не знала, що писати. Шок, страх, горе. Наша Марі (вона ніколи не любила, коли Її називали по батькові), наша Маріанна, моя маленька... Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже вразливою душею. У нас з нею були свої особливі відносини, моя Музя (так я Її називала), зіграла велику роль в моїх особистих відносинах, за що їй дуже вдячна. Мариша завжди любила гумор, вирази з її вуст можна було записувати на цитати. Ти завжди нас мирила, мудро міркувала і їла багато шоколаду (звичайно ж чорного, там же менше калорій). З тобою в нас найтепліші та найдобріші спогади. Я знаю, Музя, ти не хочеш, щоб ми плакали, ти завжди любила сарказм, так що твої танометри в хороших руках! Шалено любимо тебе, наша дівчинка! Ми і весь світ! Спи, сонечко, а ми будемо намагатися і далі тебе тільки радувати. Люблю, Лялюня", - написала актриса.

Раніше повідомлялося, що актори "Дизель шоу" влаштували в мережі зворушливий флешмоб пам'яті загиблої Марини Поплавської. Ідея належить Євгену Сморигину, який попросив колег поділитися на своїх сторінках в соцмережах записами з загиблою артисткою. Євген запропонував відзначати відео хештегом #МаринаЗнами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в пам'ять загиблої в ДТП 20 жовтня Марини Поплавської, актори "Дизель Шоу" випустили зворушливий відеоролик.

Як повідомляв портал Знай.uа, стали відомі подробиці поховання відомої актриси Марини Поплавської, яка трагічно загинула у ДТП під Києвом.

Також портал Знай.uа писав, що добровільне зізнання водія Михайла Романюка, який перевозив акторів "Дизель Шоу", може стати підставою для пом'якшення вироку.