Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорті на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила відпочивати в сонячну Домінікану, звідки виклала розкішне фото в купальнику. Так, Аніта поділилася прекрасною новиною: на неї тепер підписані 700 тис. фоловерів, в честь чого тренер зробить незвичайний сюрприз.

"700K 💋💋💋☺️ Я люблю своїх підписників, тож поспішаю виконати обіцяне мною на 600к!

КОЖНІ 100 тис БУДУ ВІДЗНАЧАТИ ПАРНИМ ТРЕНУВАННЯМ з кимось із вас, будемо знайомитися, тренуватися і обніматися
😘😘☝🏻

Позначайте подругу або друга під цим постом і вже 3 листопада я випадковим чином визначу переможців! Потренуємося разом? 😉💪

P. S. Якщо з іншого міста або країни, то щось придумаємо) скайп як мінімум)", - запропонувала всім шанувальникам Луценко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.