Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. Виявилося, що Потап разом зі своєю групою MOZGI і співачкою Дашею Астаф'євою взяли участь у фотосесії для видання JetSetter.

Артисти вирішили приміряти образи вампірів, зомбі і іншої нечисті. Фотосесія влаштована в честь вечірки до святкування Хеллоуїна. Під час зйомки українські зірки вирішили випустити всіх своїх демонів. Так, наприклад, Олексій Потапенко на одному з фото в образі екзорциста "виганяє диявола" з "черниці" Астаф'євої.

Даша зізналася, що Хеллоуїн завжди асоціювався у неї з кадрами з американських фільмів. Що дуже логічно, адже саме американські фільми жахів вважаються кращими в цьому жанрі. "Наша зйомка в черговий раз довела, що не потрібно боятися пробувати нове, особливо якщо ставитися з гумором до всього на твоєму шляху", – додала екс-учасниця гурту NikitA. Співачка зазначила, що в її житті часто трапляються загадкові збіги і містичні історії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Треба сказати, що підписники Потапа бурхливо відреагували на такий образ улюбленого виконавця і співачки Даші Астаф'євої. Свою думку про це фолловери залишають в коментарях до фотографії.

"Моторошно на Дашу дивитися", "Потап, я вже впізнаю тебе", "Бомба", "Боже, як круто", "Льоша, ти ж начебто раніше не визнавав Хеллоуїн?", "Українська історія жахів", "Даша кайфова жінка", "Потап, дуже красива фотографія. У вас дуже гарний малюнок на щоці. Даша теж супер", "Круто", "Нереально крута фотографія", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.