Голлівудський актор Джонні Депп більше не буде брати участь у зйомках фільму "Пірати Карибського моря". Творці заявили, що більше не мають наміру брати його в стрічку.

Про це повідомляє видання The Independent.

Раніше стало відомо, що кінокомпанія Disney має намір перезапустити франшизу. Однак у ній глядачі не побачать 55-річного Джонні Деппа в ролі Капітана Джека Горобця.

Сценарист оригінальних фільмів Стюарт Бітті заявив, що роль Джека Горобця займе хтось інший: "Думаю, він добре себе показав. Очевидно, він зробив цього персонажа своїм, що призвело до того, що він зараз найвідоміший. Це чудово для нього і чудово для нас"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також сценарист зазначив, що актор повинен не сумувати, а навпаки, радіти, що відтворюють фільм, до створення якого він був причетний.

"Є приказка: "Не засмучуйся через те, що закінчилося, а посміхнися, тому що це сталося". Той факт, що вони перезавантажують що-те, що ти колись зробив, значить, що це було дійсно хорошою роботою, яка гідна перезавантаження. Це честь" – пояснив Бітті.

Джонні Депп грав головного героя "Піратів Карибського моря" в 5 фільмах, які були випущені протягом 14 років. Серія фільмів, а в загальній складності понад 4,5 мільярдів доларів, ставши 12 найбільшої франшизою всіх часів.

Нагадаємо, Джонні Депп повідомив про страшний "захворювання". Зовнішній вигляд актора просто жахає.

Як повідомляв "Знай. ua", оголену Лілі-Роуз Депп засікли в обіймах Памели Андерсон. Лілі-Роуз знялася у відвертій фотосесії.

"Знай. ua" писав, що дочка Джонні Деппа закрутила роман із зіркою гей-кіно. Пара разом знімається в новому голлівудському фільмі.