Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз похвалитися фігурою, виставивши дуже пікантне селфі в дзеркалі. Так, артистка позувала в коротенькому топі і вузьких шкіряних штанях.

"Іноді буває так, що ти прокидаєшся і думаєш чи з тобою все це Занадто все ідеально. Спасибі, Краснодар. Це любов ❤️", - подякувала фанатам Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Знову жопа..у вас мізки де, в дупі чи що?@annasedokova мужику і показуй своєму, перед народом не ганьбися ..по проституцьки", "Мабуть хлопця давно не було....", "Цього разу віддали перевагу вам, а не шашлику?)))", "😕Аня,навіщо постійно фоткати попу?", "Який жах!! Знову жопа на весь екран!! А потім бідкається, що до неї як до ш..хи ставлення.".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.