Фанати Світлани Лободи забили справжню тривогу, коли стало відомо про хворобу співачки та операцію, яка послідувала за нею.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Однак стало відомо, що операція минула успішно і Лобода, яка швидко іде на поправку, встигла вляпатися у новий скандал.

Шанувальники творчості Світлани Лободи були вельми здивовані її вульгарним сторіс на просторах Instagram, які вона розмістила, додавши до кадрів оголеної натури також уривки з еротичної драми "Мрійники".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фанати зазначили, що Лобода, скоріш за все, тим самим публічно демонструє, що у особистому житті у неї все далеко не гладко і вона залишилася без сексу, адже поруч з нею немає постійного чоловіка, який би задовольняв усі її потреби.

Незважаючи на те, що багато говорили про її зв'язки з вокалістом Rammstein Тіллем Ліндеманном, німця з тих пір, як чутки активно поповзли в соціальні мережі, зі Світланою ніхто не бачив. Теж саме стосується і чуток про роман з Максимом Галкіним.

Максим Галкін
Максим Галкін

Тепер же в Instagram нудьгуючої Лободи з'являється маса Сторіс, пронизаних вульгарним контекстом, а тому шанувальники щиро впевнені в тому, що співачка публічно визнає, що залишилася без регулярного сексу.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Проте, для Лободи, яка звикла бути оточеною чоловічою увагою, подібне напевно вкрай незвично, тому це і пов'язано зі стільки депресивним настроєм зірки, яким вона ділиться в соціальних мережах, незважаючи на те, що шанувальники показують себе вкрай спритними і запросто розгадують таємні смисли , які зірка вкладає в свої публікації.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нещодавно знаменитість раптово потрапила в лікарню з обструкцією нирок. Так, артистка перенесла операцію, після якоїодразу ж поділилася з фоловерами подробицями хвороби і навіть перенесла кілька концертів.


Як писав раніше Знай.ua, у команді Лободи прокоментували стан співачки після перенесеної операції.

Лобода
Лобода

Відомо, що епатажна артистка Світлана Лобода була прооперована у терміновому порядку з-за проблем з ниркою. Вона повідомила про це своїм шанувальникам в соціальних мережах.


Також Знай.ua писав про те, що кілька місяців користувачі мережі коментують імовірний роман між Максимом Галкіним та Світланою Лободою.