Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала вихід нового кліпу на пісню "Шантарам" і показала дуже дивний образ з нової фотосесії. Так, артистка перевтілилася в блондинку з величезними губами, виставивши напоказ масивні груди в короткому блискучому топіку.

"Немає часу пояснювати 😂 Коли всі на одній хвилі, тоді робота в одне задоволення або, краще сказати, в тисячу задоволень 😛 Чинний склад фотосету - Богиня страз і перлів - це я! Спасибі, буде нереально. Не так як на відео 😂❤️", - поділилася плами Седокова. За 17 годин відео набрало 273 тис. переглядів. Після нього Анна не втрималася і додала дуже пікантний ролик, на якому її принади натирають блискітками.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.