Існує думка, що чоловікам подобаються тільки субтильні дівчата, але приклади цих зірок доводять зворотне. Ці жінки щасливі в сімейному житті, а чоловіки обожнюють не тільки їх характер, але і нестандартні форми. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Мелісса Маккарті, 48 років

Пишна комендіантка запам'яталася світу своїм відмінним почуттям гумору і безпосереднім характером. Зі своїм майбутнім чоловіком актриса познайомилися в середині 90-х, коли вони разом працювали в комікгруппі The Groundlings. З тих пір Бен Фелкоун, так звати коханого чоловіка Меліси, не розлучаються. У пари є двоє дочок.

Мо ' Нік, 50 років

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Монік стала четвертою афроамериканкою в історії, яка отримала "Оскар", до того ж, у неї є дуже популярне вечірнє шоу. В особистому житті у актриси теж все гладко: актор Сідні Хікс її просто обожнює. Пара виховує чотирьох дітей.

Тесс Холлідей, 33 роки

Тесс найповніша модель у світі і вона втілення впевненості в собі. Завдяки своєму неймовірному характеру вона змогла побудувати успішну кар'єру і стати щасливою в особистому житті. Її обранцем став австралійський фотограф Нік Холлідей. Пара виховує спільного сина Боуї і 11-річного Райлі, сина моделі від попередніх стосунків.

Ешлі Грем, 30 років

Ешлі Грем — найпопулярніша модель розміру плюс. З оператором і режисером Джастіном Ервіном вони щасливо одружені ось вже 8 років.

Корнелія Манго, 32 роки

Зі своїм майбутнім чоловіком Корнелія познайомилася на проекті "Я зможу!", де співачці довелося вчитися біт-боксу. Пара щаслива в шлюбі вже багато років.

Катерина Скулкина, 42 роки

Зірка КВК ще студенткою зіграла весілля з Денисом Васильєвим. Вони виховують 10-річного сина Олега.

Нагадаємо, Ешлі Грем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Раніше Знай.ua повідомляв, що головна пампушка світу потрапила на обкладинку Cosmopolitan.

Також Знай.ua писав, що Ешлі Грем показала себе без фотошопу.