Співачці Ані Лорак, що втекла в Росію, мабуть, немає більше чим здивувати фанатів, крім як скандальними сторіз в Инстаграмі. Останнє відео, яке виклала співачка, вражає своєю безглуздістю і відвертістю. На кадрах видно, як Кароліна сидить перед камерою, а її волосся торкається пом'ятого вигляду чоловік, якого Лорак представила як свого стиліста. Але освітлення в кімнаті і пікантний одяг Лорак – ночнушка без ліфчика, натякає на дивні обставини, при яких було знято це відео. 1:1, Мурат?


На роботу стиліста мало хто зверне увагу, адже сама співачка була одягнена у відвертий наряд. Саме по собі сукня зроблена з тонкого матеріалу на бретелях і більше схоже на ночнушку, ніж на нормальну і повсякденний одяг.

Також, судячи з кадрів, на Лорак під одягом немає нижньої білизни, що робить ситуацію ще більш пікантною, адже її груди чітко видно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому образ зірки вкрай не сподобався фоловерам. Коментатори активно почали виписувати під фото Лорак про недоліки фігури, про фотошоп, яким вона невміло користується і обвислій грудей, яку ледве більш-менш нормально прикриває цей блискучий купальник. До речі, були й уважні фоловери, що відзначили втому в очах зірки. На їхню думку, жінка ніби робить вигляд, що все нормально, продовжує виставляти і робити такі фото, ось тільки погляд все видав і насправді все не так добре, як здається.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, як зносило Ані Лорак життя в Росії. Співачка поділилася у соцмережі фото, яке викликало шок, обурення і насмішку у фоловерів. Перед публікою Кароліна постала в блискучій сукні і в безглуздій перуці, який виглядає занадто штучно. Співачку навіть порівняли з офіціанткою в дешевій забігайлівці.
Там, у Росії, Лорак приписують роман з Філіпом Кіркоровим. Папараці неодноразово бачили зірку в обіймах скандального поп-короля.

А ще співачка в пом'ятому сукню заінтригувала прихильників відео з претензією на ніжність.

Кароліна вирішила показати фанатам в Instagram кадр зі зйомок кліпу на нову пісню "Сон". Так, знаменитість позувала в ніжному довгій сукні, прикриваючи глибоке декольте руками. Думки шанувальників сильно розділилися, проте вони відзначили, що дуже чекають прем'єри.

Раніше Ані Лорак перестаралася з фотошопом: пильне око фоловерів зазначив неприродно виглядає палець на її нозі. Ці пальці, на думку передплатників, і так гігантські, а невміле використання поп-дівою фоторедактора зробило ситуацію смішний і викликало бурю не самих приємних коментарів.