Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий образ і обличчя без макіяжу. Знаменитість позувала в чорному, похвалившись масивними кросівками. Артистка порадувала шанувальників відмінною новиною: вона вирушає в тур зі своїм шоу "Diva".

"⭐️Ми вирушаємо в тур! ✌️Перша зупинка #іжевськ#шоудива", - підписала кадр Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Це комплекс якийсь? Вибирати більш масивне взуття при маленьких ногах і зрості?", "Взуття не підходить до такої тендітної,ніжної дівчини!", "Ну і говнодаааави😲😲😲", "Старуха_ переборщила з фотошопом! Розмір ноги - більше, ніж сама! Ноги короткі - так само видовжила! 😂😂😂", "Дааа, саме для Хеллоуїна. Пацанячий прикид. Але краще б відьмою вбралася... Хоча, з іншого боку, цей наряд кожен день при ній. Треба ж якесь розмаїття... 😂", "Звільнити стиліста, і терміново зняти чорне", "Не знаю...мені до душі більше були шикарні сукні, зачіска, макіяж ніж нинішній вигляд багатого підлітка.. ( щось пішло не так ..При всій повазі до Ані образ не радує".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.