Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів розкішним відео в Instagram. Так, Кендалл, Кайлі, Хлої і Кортні на Хелловін вирішили стати ангелами Victoria’s Secret. Агенство люб'язно надало їм справжні крила з показів і розкішну мереживну білизну. Кім розповіла, що це була мрія всього її життя, після чого зізналася в любові всім своїм сестричкам.

"Люблю вас, мої сестрички! Назавжди мої ангели.", - зворушливо підписала ролик Кардашьян. За 18 годин пікантне відео зібрало майже 9 млн. переглядів. Фолловери залишилися в захваті. Деякі почали сперечатися, хто ж був найрозкішнішим ангелом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібне бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.