Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова частенько радує своїх підписників в Instagram новими фотографіями. Ось нещодавно співачка викликала фурор в мережі, виклавши абсолютно голі фото на пляжі. Але цього Олі здалося мало – вона продовжує балувати фоловерів яскравими знімками без одягу.

Так, цього разу артистка продемонструвала шанувальникам ідеальну фігуру в білому купальнику. Знімок був зроблений на пляжі в готелі, де відпочиває Ольга. Мабуть, після публікації голих фото на Полякову посипалося чимало критики, але вона не сумує. Артистка вирішила трохи потролити своїх хейтерів черговим іронічним постом.

"Доброго ранку! Хто мені що ще порадить? Прямо не знаю, як далі жити?", - підписала знімок в купальнику співачка, натякаючи на те, що їй все одно, хто і що про неї думає. Підписники не змусили себе чекати і почали коментувати нову публікацію Полякової.

"Красуня! Піднімаєте настрій! А іншим, напевно, не тільки настрій!", "Залишатися завжди такою красивою", "Блін, голою було краще", "Які ж у вас красиві ноги", "Так і живи, як тобі подобається", "Ви надихаєте адекватних жінок любити себе і бути собою, навіть якщо це комусь не подобається. Спасибі Вам величезне!", "Пораджу не слухати ідіотів, власне, що ви і робите. Красуня", "Ідеальна, що в одязі, що без", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше повідомлялося, що абсолютно гола Полякова збудила Instagram. Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, нещодавно похвалилася дуже відвертими кадрами із відпочинку. Так, артистка позувала абсолютно голою, показавши фанатам пікантний вигляд ззаду.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.