Син американського президента, Дональд Трамп-молодший, зробив жорстку заяву щодо арешту голлівудського актора Алека Болдуіна, якого в п'ятницю, 2 листопада, поліція затримала за бійку на парковці.

Трамп обізвав актора "шматком сміття" у своєму Twitter .

"Кого-небудь ще шокує цей шматок сміття? Як ніби телефонні дзвінки до його доньки не були досить поганими. Він ліберал, бо йому завжди дають другий шанс, який він витрачає даремно" Дональд Трамп-молодший

Алек Болдуін

Президент США Дональд Трамп також прокоментував арешт голлівудського актора під час запису телевізійного інтерв'ю.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я бажаю йому удачі", - заявив глава держави в ефірі CNBC.

Нагадаємо, 2 листопада, в Манхеттені, популярного голлівудського актора Алека Болдвіна, який зовсім нещодавно став батьком в п'ятий раз, заарештували "за напад". Цю інформацію повідомило видання СNN з посиланням на поліцію Нью-Йорка.

Як розповів лейтенант поліції Нью-Йорка Джон Гримпел, інцидент стався близько 13:30 за місцевим часом на парковці в Грінвіч-Віллідж. Актор, разом зі своєю другою дружиною Хіларі і чотирма маленькими дітьми, зараз живе в цьому кварталі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", дочка скандального американського актора Алека Болдуіна і актриси Кім Бесінгер Айрленд знову привернула до своєї "скромної" персони увагу, проте зробила це зовсім не скромним способом. У соцмережі дівчина засвітила знімок у сексуально-відвертій білизні.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що сліпуче дитя Кім Бейсінгер і Алека Болдуіна ще більш яскраво, ніж раніше, засліпить вас своїми персями, ланитами і лядвеями! Ірландія Болдуін воістину не тільки батькова і материна, але і вселенська радість.