Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Цього разу співачка показала спокусливу фотографію на пляжі в Дубаї.

На знімку Сєдокова позує на піску, а за її спиною видніється море і хмарочоси. Для пляжного відпочинку Анна наділа роздільний купальник з червоними трусами і білим ліфчиком з принтом. Вона сидить на синьому шезлонгу в спокусливій позі, виваливши груди і розсунувши ноги. Перед нею на тарілці лежить порізаний кавун.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати спекотне фото в записі Анни.

"Гарні очі", "Ваша краса не може залишити нікого байдужим", "Анна в своєму репертуарі. На ваші принади вже не ведуться, приїлися", "Щось у Ганнусі личко попливло", "Кавун і диньки – хороше сполучення, соковите, солодке", "Дуже красиво і сексуально!", "Аня, взагалі губи вже перекачала, досить красу псувати", "Ви так сексуально виглядаєте, Аня, у мене слів немає, просто шикарно", "Анна ви така класна, соковита як цей кавун", "Завжди на висоті, зірочка!", - пишуть захоплені користувачі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Сєдокова в Дубаї вивалила не тільки груди. На сторінці Сєдокової з мережі з'явилося кумедне фото, зроблене на фоні відомого дубайського хмарочоса Бурдж аль-Араб. На фотографії Анна позує біля басейну в короткому білому топі, груди з якого так і хочуть вислизнути, також на ній джинси і босоніжки на шпильці. Волосся співачки розпущене і майорить на вітрі. А на очах темні окуляри, хоча судячи по фото, на вулиці ніч.

"Якщо раніше я жила за принципом «у кожній незрозумілої ситуації лягай спати», то тепер мій принцип змінився! «У кожній незрозумілої ситуації лети в Дубай»", - підписала фотографію Сєдокова.

Нагадаємо, Сєдокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.