В честь дня народження доньки Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскуряковоъ Вікторії знамениті батьки влаштували гучну вечірку з аніматорами, живими ламами і зірками російського шоу-бізнесу.

Фотографії зі свята, влаштованого на честь триріччя Вероніки Ніколаєвої, вже знаходяться у вільному доступі в Instagram.

Сім'я Ніколаєвих

На одному з кадрів з вечірки, батько винуватиці торжества зображений разом з примадонною російської естради Аллою Пугачовою.

Алла Борисівна відвідала вечеренку разом з донькою Лізою, сином Гаррі і молодим чоловіком Максимом Галкіним. На своїй сторінці в тій же соцмережі шоумен опублікував відео з Лізою, яка танцює, і з Гаррі, який осідлав ламу.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Багато шанувальників зоряної пари відмітили в коментарях артистичність дівчинки і миловидність хлопчика. Знайшлися і хейтери - деяким підписникам Галкіна не сподобалося, що тварини на святі страждали від гучної музики і відсутності води. Також злостивці не оцінили чорне плаття маленької Лізи – мовляв, цей колір не підходить дитині.

"Навіщо дитину наряджати в чорний колір, маячня!", "Бідні тварини! Заради розваги малолітніх кровопийців над ними знущаються!", "так, мені щось теж ламу шкода стало. Музика так кричить, тварина в шоці... Ппц...", "На свято, для дитини, чорне плаття????", "Люди бісяться з жиру! Уже тварин на дні народження дітей приводять! Ще слонів з жирафами приведіть. Дитині (Лізі) не йде чорний колір. Моторошно виглядає. Ніби на похоронах (орфографія і пунктуація авторів збережені. – Прим. ред.)". пишуть хейтеры

Нагадаємо, Ольга Бузова піде на все, щоб підвищити свої рейтинги. Навіть гіпотетичною вагітністю від Максима Галкіна, вона зможе його шантажувати вважає видання Vladtime.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 69-річна Примадонна російської естради Алла Пугачова не стала довго переживати за зрад Галкіна, інформацією про яких так і рясніють ЗМІ і втішилася, кардинально змінивши імідж і знявшись у кліпі свого стиліста Алішера.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що після повернення з європейського туру в Росію Максим Галкін застав Аллу Пугачову в дуже пригніченому стані.