Популярне українське шоу Х-фактор-9 наближається до завершення кастингів, після яких послідує тренувальний табір для вокалістів та, безпосередньо, прямі ефіри, яких чекають мільйони українських глядачів.

Судді шоу «Х-фактор»
Судді шоу «Х-фактор»

Про це анонсують ЗМІ.

У повідомленні сказано, що в суботу, 3 листопада, в ефірі телеканалу СТБ стартує завершальний десятий кастинг. На цей раз спробувати себе зможуть претенденти з Києва.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Саме в останній день прослуховувань відбудться кілька справжніх сенсацій. Продюсери шоу обіцяють гучне повернення секс-символу 90-х. Він підкорював серця жінок близько 15 років тому. Але співак прийшов не для того, щоб "гриміти старими медалями". На сцені шоу з'явиться Ель-Кравчук, щоб заспівати і завоювати суддівське "так".

"Останнім часом у мене почали з'являтися нові пісні, які, я сподіваюся, за допомогою "Х-фактора" і каналу "СТБ" почує дуже багато людей. Я завжди йшов в розріз з громадською думкою, мені цікаво підривати загальноприйняті стереотипи, і зараз я хочу запалити і підірвати стереотипи, пов'язані з El Кравчуком, і показати себе справжнього", - розповідає співак.

Як зізнається суддя шоу Андрій Данилко, саме він порадив музикантові та давньому другові спробувати себе в шоу.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Але справжнє шоу на сцені Х-фактора влаштує скандальний "просто Щерба". Конкурсант не міг всидіти в черзі і накричав на знімальну групу, що йому довелося чотири години чекати, поки його почнуть знімати.

А ось своє справжнє обличчя чоловік покаже, вже вийшовши на сцену і зрунує стереотип скандаліста.

Окрім цього, продюсери анонсують, що на десятому кастингу підкорювати сцену буде інтернет-зірка, шкільний учитель англійської мови, дівчина, чий голос звучить в рекламах і мультфільмах і навіть ціла румунська сім'я.

Також стане відомо, навіщо на шоу другий ефір поспіль приходить шоумен Дядя Жора.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками в Instagram новим фото і розповіла новини зі свого зіркового життя. Відповідна публікація з'явилася на сторінці телеведучої в соціальній мережі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська телеведуча і одна з учасниць п'ятого сезону шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк нарвалася на критику з боку глядачів після невдалого номера, який продемонструвала у десятому ефірі проекту.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 28 жовтня, на телеканалі "1+1" відбувся "ювілейний" ефір популярного шоу "Танці з зірками", який ознаменувався "містичними танцями" у переддень Хеловіну.