Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова не зважає на гнівні коментарі підписників у мережі і продовжує публікувати епатажні фото та пости, які інколи по-справжньому шокують своїм кричущим безглуздям.

Волочкова
Волочкова

Про це пише Рoliteka.

Здавалося б, підписники зірки давно повинні були звикнути до недоречних, а іноді і зовсім – безглуздих витівок, проте жінка не перестає дивувати. При чому, найчастіше, "сюрпризи" далеко не приємні. Цей раз не став винятком.

Цього разу скандальна зірка вирішила прорекламувати СПА-салон.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Як здорово, коли не потрібно летіти на курорти, оскільки гео спа курорт прямо поруч з будинком в @novahoff_spa_hotel 👍🏼 І коли кохана людина може створити такий романтик.🌺 У цьому чудовому і улюбленому нашому комплексі є все для сімейного відпочинку.👍🏼 А в цьому віпу є і баня, і хамам, і басейн, камін, джакузі, бочка, піщана печера, грязьова кімната, затишна вітальня і масаж.👍🏼 Прекрасний релакс перед майбутнім туром і душевна обстановка.🙏🏻 Бути коханою-це щастя ! 🙏🏻 ❤️ ", – написала під постом Волочкова.

Через слова Волочкової про "кохану людину", її буквально завалили хвилею гнівних коментарів, оскільки особисте життя балерини активно обговорюють і засуджують жінку за її зв’язок з одруженим чоловіком:

"Якщо жінка улюблена, вона не буде виставляти на загальний огляд свої оголені принади – це і їй самій не потрібно, просто не до того, та й будь-якій нормальній чоловікові це не сподобається", "Настя! Блін !!! Щастя любить тишу !!", "Настя, вистачить вже голяка позувати то!", "От уже розкіш: на стінах будинку грибок, на стінах лазні розкішної грибок, Настя в шмотках а-ля 90-ті", "Трикутником блиснула-значить з Наськи все в порядку ! Мадам Куку розслабляється!", "Який сенс в подібній рекламі? Рекламуй краще памперси", "Жити захочеш, не так раскорячишься! Мабуть зовсім все погано. Вульгарність, вульгарність, несмак", – написали незадоволені користувачі під постом Волочкової.

Нагадаємо, днями Анастасія Волочкова опублікувала фото, на якому позує стоячи в барі Береза, що знаходиться в її улюбленому спа готелі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, безглузді витівки Волочкової засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram.