Ведуча телепрограми "Ревизорро" і знаменитий блогер Іда Галич розповіла, що її колись підло обдурила Ольга Бузова. Нібито співачка попросила Іду прорекламувати в Instagram її альбом у обмін на колаборацію, але не виконала свою частину договору. Про це Галич розповіла в інтерв'ю для каналу "Ніжний редактор".

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Дівчата домовилися про рекламу альбому і через деякий час зустрілися на музичній премії. Іда вирішила не нагадувати Бузовій про недомолвку і підійшла, щоб взяти коментар для програми "Зоряні флюїди". Але зірка відмовила, пояснивши, що у неї болить горло.

"Тоді подумала, що вона ведуча, а горло болить, але ладно, все буває. Обертаюся до свого оператора, а Оля в цей момент починає розмовляти з телеканалом — дає інтерв'ю чуваку з великою камерою. А тут стоїмо ми зі шнуровим мікрофоном, невеликою камерою", - поділилася Галич.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Галич розповіла, що поведінка Бузової викликало у неї справжню неприязнь.

"В якийсь момент у мене впали рожеві окуляри", — сказала блогер.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Вона також заявила, що вважає несправедливим постійне порівняння себе з Ольгою Бузовою в інтернеті.

"Часто з нею порівнюють, типу вона заспівала і я почала. Коли будь-яка людина починає співати, то її мимоволі починають порівнювати з Ольгою Ігорівною. Взяли менше чи більше зло і під нього все косять", — розповіла вона.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Нагадаємо, Ольга Бузова піде на все, щоб підвищити свої рейтинги. Навіть гіпотетичною вагітністю від Максима Галкіна, вона зможе його шантажувати.

Раніше Знай.ua повідомляв, днями у мережі розсекретили, ким є переможець шоу "Заміж за Бузову". І він далеко не процвітаючий бізнесмен, яким хотів здаватися.

Також Знай.ua писав, що Бузова перетворилася на пластикову ляльку заради грошей. У гонитві за красою, вона майже повністю змінила своє обличчя пластикою.