Чутки про роман української співачки Світлани Лободи та лідера німецького гурту Rammstein Тілля Ліндеманна ходять уже тривалий час, фанати не втомлюються знов і знов обговорювати найменші подробиці життя зірок.

Лобода і Ліндеманн намагалися максимально приховати свої стосунки, однак після народження співачкою дочки, яку вона назвала Тільда, знаменитості вже не заперечують, що їх пов'язує щось значно більше, ніж дружба.

Так, зовсім нещодавно фронтмен групи Rammstein забрав Лободу з лікарні після термінової госпіталізації та операції, а тепер німець оголосив про те, що незабаром приїде в Україну.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

Офіційна причина приїзду музиканта - концерт, який відбудеться 1 грудня. Однак багато шанувальників впевнені, що частково Ліндеманн приїжджає в Україну заради Лободи, щоб побувати на її батьківщині, і, можливо, познайомитися з сім'єю співачки.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нагадаємо, днями лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, якому приписують роман з українською співачкою Світланою Лободою, зробив гучну заяву, яка шокувала фанатів.

Про своє ставлення до родини рок-зірка розповів у інтерв'ю РІА "Новости" під час свого візиту в Москву.

На превелике розчарування фанатів, Ліндеманн зявиви, що його давно не цікавить сімейне життя.

"З віком мені більше хочеться руху. Нудне сімейне життя не для мене, я не хочу сказати, що сімейне життя це щось погане, просто я дуже рано став батьком, у мене дві дочки, я не зміг насолодитися своєю юністю в повній мірі . Зараз мені, як тінейджери, хочеться движухи - скакати, стрибати. Діти виросли, все владналося - будинок, собака ", - розповів артист.

Як писав раніше Знай.ua, відома українська артистка Світлана Лобода, яка проживає та активно працює у Росії, ще більше підігріла чутки про свої ймовірні стосунки з німецьким музикантом Тіллем Ліндеманном.

Також Знай.ua писав про те, що німецький музикант, лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн приїхав до Москви, щоб забрати з лікарні свою пасію Світлану Лободу, якій нещодавно зробили термінову операцію. Музиканта "вислідили" журналісти і задали йому питання про стосунки з популярною в Росії співачкою.