В рейтинг найсексуальніших жінок за версією російського журналу MAXIM увійшли відразу сім найпопулярніших українських співачок і ведучих. Знаменитий чоловічий глянець оприлюднив список красунь, які поборються за звання найсексуальнішої жінки Росії в 2018 році.

Знімки всіх учасниць з'явилися на офіційній сторінці видання в Instagram, там же можна відразу проголосувати за вподобану дівчину.

Серед претенденток на премію від MAXIM Russia виявилися відразу 7 українських зірок: Анна Седокова, Регіна Тодоренко, Світлана Лобода, Настя Каменських, Віра Брежнєва, Даша Астаф'єва та Ані Лорак. Всі ці зірки позують на фото для MAXIM практично оголеними.

Багато хто з цього списку живуть і працюють в Росії, як, от наприклад, Ані Лорак, Віра Брежнєва і Регіна Тодоренко. Остання зараз чекає первістка від російського співака Влада Топалова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Регіна Тодоренко

Однією з найсексуальніших жінок Росії редакція журналу MAXIM вважає і знамениту українську телеведучу Регіну Тодоренко, яка придбала велику популярність завдяки ролі ведучої туристичної програми "Орел і Решка". Відзначимо, що на даний момент зірка живе і працює в Москві.

Анна Седокова

Також в зоряний топ потрапила і українка Анна Седокова, яка переїхала жити та працювати в Росію.

Ані Лорак

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії потрапила в цей рейтинг. Нагадаємо, Ані переживає важкий період у житті через зради чоловіка.

Даша Астафиева

Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва відвідувала особняк засновника Playboy Х'ю Хефнера і не раз знімалася в його глянці.

Віра Брежнєва

Відзначимо, що зараз Брежнєва живе і працює в російській столиці і часто виступає в містах РФ на різних фестивалях і дає свої концерти. Правда співачка іноді все ж відвідує Київ.

Світлана Лобода

Артистка, як і інші українки з даного списку, живе і працює в столиці Росії. При цьому Лобода лише зрідка відвідує Україну, хоча все ще має там нерухомість.

Настя Каменських

Виконавиця, на відміну від своїх колег, проживає в столиці України, проте не грішить можливостями представити свої пісні на російських каналах радіо і телебаченні.

Нагадаємо, Каменських наочно показала, як качає горішок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фешн-спортсменка Астаф'єва обтягла розкішні форми лосинами.

Також "Знай.uа" писав, вагітна Тодоренко з подругами потрусили животами.