Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила подякувати всім дизайнерам, які наполегливо працюють над її незвичайними костюмами для шоу "Королева ночі". Так, артистка виставила жаркий кадр з одного з концертів у латесній сукні, засвітивши розкішні довгі ноги.

"Спасибі моїм друзям, з якими ми вже співпрацюємо більше року. Ці красиві латексні сукні - творіння майстрів цього бренду)", - похвалилася Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Оце ноги 😳👍", "По червоному латексу можна подумати,що Тіна,але ці ноги 👍такі нескінченні ноги тільки у Королеви ночі.Їх неможливо не впізнати😍", "Ідея номеру аналогічна як у Кароль😂", "Таких точно немає ні у кого,як у вас..я просто балдію від них)", "Ох вже ці ніжки😍🙏красуня і розумниця!", "Я відразу подумала що це Тіна Кароль!!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.