Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже зворушливий малюнок доньки Моніки, на якому дівчинка зізналася мамі в любові. Варто зазначити, що артистка - щаслива мама трьох дітей: 13-річної Аліни, 7-річної Моніки і однорічного Гектора.

"Ми всі любимо тебе МАМА . Назавжди ❤️ Це найкрасивіша картина , яку я бачила в житті . Художник Моніка . 7 років . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - трепетно підписала кадр Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Як чудово ,мило і ніжно👏👏👏", "Краса😍😍У тебе золоті дітки💕💕💕", "Малюнки своєї дитини-це завжди щось особливе))))", "картина приголомшлива😍😍😍 і безцінна ❤️", "Дуже зворушливо! Прекрасна картина!🌸🌸🌸 Це правда, мама одна назавжди. Тим більше для дівчинки.".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.