У Москві українського артиста Дмитра Монатіка (Monatik) не можуть дочекатися вже більше року. Нещодавно співак знайшов спосіб, як залучити російських фанатів.

Як відомо, у мережі свого часу оприлюднили інформацію, що його ніби туди не пускають, погрожуючи, але вихід із ситуації був поруч.

Монатік (Monatik)
Монатік (Monatik)

Тепер на російськомовній платформі "Яндекс. Афіші" за тегом "Москва" можна помітити його виступ 23 листопада на майданчику "М1". Однак, клікнувши на привабливу пропозицію купити квитки на шоу музиканта "від 5 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", ви потрапите на сайт казино в передмісті Вітебської області, що в Білорусі, повідомляє Super.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для фанатів Monatik в РФ інколи організовують безкоштовні трансфери на автобусах.

Як на це відреагує українська публіка, поки не ясно, але концертні директори та менеджмент артиста коментарів про відвідини сусідньої країни поки не дають.

Дивіться: "Зашиває душу", Монатік

Нагадаємо, Монатік презентував новий атмосферний кліп. Як повідомляв "Знай.ua", пісня Монатіка прозвучала у російському серіалі. Також "Знай.ua" писав, Монатік закликав усіх небайдужих допомогти дівчинці Ані з Прикарпаття, яка бореться з онкологічним захворюванням легень.