Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість похвалилася шанувальникам нагородою, яку отримала від журналу "ОК".

На своїй сторінці в соціальній мережі Регіна Тодоренко опублікувала миле фото з чоловіком Владом Топаловим. На фотографії закохані позують в обнімку, а Влад тримає в руці нагороду "Пара року" від журналу "ОК". Для церемонії нагородження Регіна вибрала ніжний образ – вона прийшла в сріблястому платті, яке красиво підкреслює вагітний живіт.

Тодоренко тримає в руці букет квітів. Вона мило посміхається в камеру, як і її коханий. Влад Топалов для світського заходу одягнув чорний елегантний костюм і білу сорочку. У підписі до фото телеведуча висловила подяку шанувальникам за підтримку.

"Друзі, рідні, спасибі, що голосували за нас. Ви – моя справжня підтримка. Без вас ми б не отримали премію @okmagazine_ru #БольшеЧемЗвезды! Дякуємо також журнал #OK @vadim_vernik, @ivernik за прекрасний вечір, приємні емоції і таку омріяну статуетку. Ми з @vladtopalovofficial стали парою року, але тепер на наших плечах місія ще важливіше, як каже мій чоловік: «СТАТИ БАТЬКАМИ РОКУ»!", - підписала фотографію Регіна Тодоренко.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Шанувальники в захваті від такого милого фото в акаунті Регіни і засипають її з Топаловим компліментами і побажаннями.

"Дуже красива Регіна. Ви дуже мила красива пара", "Красені", "Ви такі класні", "Регіна, аж світиться вся, щоб хто не говорив, на вас обох дуже приємно дивитися", "Вітаю Вас з перемогою і з реєстрацією шлюбу! Регіночка набирайся сил і висипайся, адже скоро буде не до сну! Легких вам пологів!", "Молодець що підкреслюєш вагітність, найкращий час", "Як ви вдало знайшли один одного!", "Вітаю! Регіна, але чоловік з більшою гордістю тримає вас, ніж цю статуетку. Так тримати", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.