У четвер, 8 листопада, в Москві відбулася премія російського журналу OK!. На заході, крім російських зірок, з'явилося багато українських знаменитостей.

Про це передає OBOZREVATEL.

Серед них були помічені Анна Сєдокова, Йока і Регіна Тодоренко. Остання навіть отримала премію "Пара року" разом зі своїм нареченим Владом Топаловим.

Анна Седокова заспівала з Валерієм Меладзе пісню "Океан і три річки", пригадуючи своє минуле в групі "ВІА гра".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Співачка з Ужгорода Йолка з'явилася з новою зачіскою і у відвертому вбранні.

Раніше повідомлялося, що в рейтинг найсексуальніших жінок за версією російського журналу MAXIM увійшли відразу сім найпопулярніших українських співачок і ведучих. Знаменитий чоловічий глянець оприлюднив список красунь, які поборються за звання найсексуальнішої жінки Росії в 2018 році.

Знімки всіх учасниць з'явилися на офіційній сторінці видання в Instagram, там же можна відразу проголосувати за вподобану дівчину.

Серед претенденток на премію від MAXIM Russia виявилися відразу 7 українських зірок: Анна Седокова, Регіна Тодоренко, Світлана Лобода, Настя Каменських, Віра Брежнєва, Даша Астаф'єва та Ані Лорак. Всі ці зірки позують на фото для MAXIM практично оголеними.

Багато хто з цього списку живуть і працюють в Росії, як, до наприклад, Ані Лорак, Віра Брежнєва і Регіна Тодоренко. Остання зараз чекає первістка від російського співака Влада Топалова.

Нагадаємо, Каменських наочно показала, як хитає горішок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фешн-спортсменка Астаф'єва облягла розкішні форми лосинами.

Також "Знай.ua" писав, вагітна Тодоренко з подругами потрусили животами.