Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію, ймовірно, зі свого номера в готелі. Таким чином співачка показала, як готується до концерту в російській Рязані.

На фотографії Ані Лорак позує стоячи і фотографує себе в дзеркало. Вона показала фанатам спортивний образ. Для фото співачка одягла теплу сіру кофту, чорні штани, кросівки і кепку на голову. Фотографія, чорно-біла, але видно, що на обличчі Лорак є макіяж. У підписі до світлини артистка запитує рязанських шанувальників, чи готові вони до її шоу.

Фанати не змусили себе чекати і почали активно коментувати новий знімок в акаунті Лорак. Багатьом сподобалася фотографія і вони засипають артистку компліментами, але є і ті, кому знімок видався не дуже вдалим. Свою думку фанати висловили в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Мені подобається спортивний стиль в одязі, відмінно виглядаєш", "Страховисько старе", "Жахливе фото – як бомжиха!", "Найулюбленіша, безмежно люблю і ціную", "Дуже подобається ваша творчість. Удачі Вам і благополуччя", "На цьому фото як дівчинка. Кароліна, ви розумниця і приклад для наслідування", "Кобила стара Лорак – з короткими копитами!", "Рязанські пишуть, що квитки дорогі і за такими цінами нема дурних на концерти ходити", "Шкода, що не вийде піти на Ваш концерт", "Кароліна, удачі у всьому. Не зупиняйтеся ні перед чим, дивуйте нас своєю творчістю. Ви найкраща, розумна, красива", - пишуть фоловери у коментарях під фото.

агадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.