Відома запроданка Ані Лорак порадувала шанувальників новим пікантним знімком. Так, на фото Ані позує у вельми сексуальному вбранні, оздобленому каменями та різними ланцюжками.

Співачка виклала фотографію в Instagram.

Ані Лорак зробила явний акцент на оголених грудях, демонструючи чималий бюст.

Деякі шанувальники стали порівнювати її з Клеопатрою і Шахиризадой, а інші вважають, що така відвертість недоречна.

"Для фільмів ХХХ?!", "Цицьки ох*єнні", "Хороший костюм, добрий вид відкривається", "Гарні цицьки", - оцінили пікантне фото фанати.

Варто зазначити той факт, що за пару годин фото зібрало понад 37 000 лайків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію, ймовірно, зі свого номера в готелі. Таким чином співачка показала, як готується до концерту в російській Рязані.

На фотографії Ані Лорак позує стоячи і фотографує себе в дзеркало. Вона показала фанатам спортивний образ. Для фото співачка одягла теплу сіру кофту, чорні штани, кросівки і шапку на голову. Фотографія, чорно-біла, але видно, що на обличчі Лорак є макіяж. У підписі до світлини артистка запитує рязанських шанувальників, чи готові вони до її шоу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рейтинг найсексуальніших жінок за версією російського журналу MAXIM увійшли відразу сім популярних українських співачок і ведучих. Знаменитий чоловічий глянець оприлюднив список красунь, які поборються за звання найсексуальнішої жінки Росії в 2018 році. Знімки всіх учасниць з'явилися на офіційній сторінці видання в Instagram, там же можна відразу проголосувати за вподобану дівчину.

Нагадаємо, астролог приголомшив пророцтвом про Лорак і Мурата.

Як повідомляв Знай.uа Путін це зрада: Кремль ридав під українські пісні, відео масового божевілля.

Знай.uа писав, від Пугачової залишилася тільки половина, фанати нажахані