Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала гастрольну фотографію.

На знімку артистка позує сидячи в гастрольному автобусі. На ній простий спортивний одяг – толстовка і штани, а з плечей сповз чорний пуховик. Під столиком Лорак дивно розсунула ноги – то чи місця мало, чи то так зручніше. Руки співачки складені на животі, вона не дивиться в камеру, а на обличчі якийсь надутий вираз. Волосся розпущене, на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії артистка розповіла, куди їде, а також запитала у підписників як справи. "А хто це такий серйозний їде на саундчек? Як ваші справи?". Зазначимо, що саунчек – це перевірка звукової апаратури перед концертом. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нове фото в записі співачки.

"Ви прекрасна співачка, Богом поцілованна, і дуже красива жінка", "Якась задумлива", "Втомлена", "Все буде добре, і забудуться сьогоднішні переживання, як страшний сон, і все буде по-іншому", "Ви така серйозна на цьому фото, не схоже на вас навіть", "Ви в звичайному житті ще миліша", "А що це за засіб пересування? Карета чи що?" "Ти прекрасна", "Такий автобус, як маленький будинок", "Як ваші справи? Виглядаєте не дуже", "Хронічна втома – вона виглядає саме так", "Була на вашому концерті в моєму місті Рязань, розчарована", "Ані, не будь такою, твоя ж усмішка – це щось незвичайне", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.