Американська модель та одна із зіркових сестер сімейства Кардашьян Кайлі Дженнер знову опинилася у центрі уваги завдяки своїм пишним формам, які не залишаються поза увагою відданих фанатів новоспеченої матусі.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

21-річна американська модель та зірка реаліті-шоу про життя родини Кардашян Кайлі Дженнер активно веде свій профіль в соцмережі Instagram.

У мережі за дівчиною стежать понад 119 млн користувачів, і це не дивно, адже зірка намагається ділитися усіми подіями, які з нею трапляються.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Днями Кайлі вирішила похизуватись новою зачіскою, повернувши собі довге біляве волосся. Однак фанати більше звернули увагу на апетитні форми красуні, які все більше нагадують її не менш відому сестру Кім Кардашян. Тож за кілька годин відповідне відео з Кайлі зібрало понад 1,7 млн переглядів.

Нагадаємо, світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram неймовірним вбранням.

Так, знаменитість грунтовно подготовилсь до Хелловіну і приміряла на себе образ легендарної ляльки Барбі. Дівчина позувала в рожевій коробці, повторюючи "пластикові" руху іграшки.

"Life in Plastic, It’s Fantastic.. 💕", - лаконічно підписала фото словами з пісні Кайлі.

За 20 годин кадр зібрав понад 7,5 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати такий правдоподібний образ. Знайшлися й ті, хто зазначив, що дівчина не дуже нагадує Барбі, хоч і дуже старалася.

Як писав раніше Знай.ua, світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже зворушливими сімейними кадрами.

Так, у цьому році маленька донька Кайлі і Тревіса Скотта, Стормі, відзначає свій перший Хеллоуїн. В честь цього молода матуся підготувала для себе і малятка дуже красиві парні костюми метеликів і судячи з фото, Стормі залишилася в захваті.

Також Знай.ua писав про те, що Кендалл Дженнер рідко виставляє відверті фото, на відміну від своїх зіркових сестер.