Українського співака Олега Винника називають №1 в Україні. Він підкорює жіночі серця і знаходиться на піку популярності. І зараз він встановив новий рекорд, зібравши двічі аншлаг на головній сцені країни.

Олег Винник став першим українським співаком, якому вдалося зібрати два аншлагу в столичному Палаці спорту.

Перший концерт виконавця відбувся 7 листопада, його фанати Винника чекали більше півроку. А квитки на додатковий виступ співака розлетілися за півтора місяці.

"У нас дуже самодостатній Артист, тому нашим основним завданням було не шоу створювати, а не заважати йому працювати зі своєю аудиторією. Природно, ми задіяли декорації, світло, звук, екрани, спецефекти, красивий віджеїнг… але фішка не в цьому! Головне, що Олег Винник вийшов до людей, які його люблять, подарував їм незабутній час спілкування і свою творчість", - зазначає режисер-постановник концертів Сергій Неклева.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глядачі побачили масу приємних сюрпризів: на концертах були квіти, пам'ятні подарунки від виконавця і душевні інтерактиви. Під час виступу деякі глядачі могли спостерігати на екранах прямо під час шоу.

Раніше повідомлялося, що український співак і улюбленець мільйонів жінок Олег Винник днями порадував своїх шанувальників грандіозним шоу.

Концерти проходять 7 і 9 листопада. На перший концерт співака зібралася 10-тисячна аудиторія.

Співак підкреслив, що шоу "Ти в курсі" стало підсумком багатомісячної роботи артиста і його команди.

Нагадаємо, Винник дав волчицам те, чого вони давно хотіли. Український співак відбарабанив гучний концерт в Запоріжжі.

Як повідомляв Знай. ua, Винник виступив з грандіозним шоу, українці такого ще не бачили. Співак буквально підірвав 10-тисячний зал.

Знай. ua писав, що шанувальниці зробили Віннику приємно нетрадиційним способом, він залишився задоволений. Олег Винник показав, що йому подарували шанувальниці.