Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото. Так, на сторінці моделі в Instagram з'явився знімок, на якому дівчина позує для глянцевого журналу V Magazine.

На знімку Вінні Харлоу стоїть перед фотографом в одних тільки яскраво-синіх блискучих шортах. Модель позує топлес, хоча це не одразу можна помітити. Справа в тому, що дівчина страждає вітіліго, тому її темношкіре тіло вкрите білими плямами. Так, ось на грудях і животі спереду – одна суцільна біла пляма, яку на перший погляд прийняти за одяг.

Дівчина стоїть перед фотографом навмисне сутулячись. Однією рукою Вінні прикриває оголені груди, а другою впирається собі в бік. Волосся моделі розпущене і як би розвівається від вітру. На її обличчі яскравий макіяж з густо нафарбованими синіми повіками – в тон шортам. У вухах моделі довгі блискучі сережки, які торкаються ключиць.

Модель не стала приховувати косметикою білі плями на обличчі, що дуже сподобалося її шанувальникам. Адже сталося так, що саме вітіліго стало головною фішкою успішної моделі. Фанати засипають Вінні лайками і компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ти найбільш приголомшлива жінка, яку я коли-небудь бачив", "Красива, досконала", "Ти прекрасна", "Ваша шкіра просто змушує вас виділитися, як богиня. Якщо б у вас не було цих чудових плям, ви б не сяяли так яскраво!", "Спочатку я подумав, що це картина! Ідеальна", "Я думала, що вона одягнена в сукню", "Ця фотографія приголомшлива, ви чудово виглядаєте!", "Ти – моє нове натхнення", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, модель з неймовірними веснянками підкорила Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель Вінні Харлоу шокувала еротичними фото.