Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка мешкає Росії і збирається вийти заміж за російського співака, офіційно оголосила, що йде в декрет.

Цю заяву офіційно підтвердила PR-директор зірки Катерина Примина. Заявою Катерина поділилася в соцмережі Facebook. Про це пише портал "Політека".

"Поки я святкую прекрасне завершення цього робочого року, можу оголосити, що з цього дня Регіна Тодоренко нарешті офіційно пішла в декрет", – розповіла Примина про важливе рішенні зірки.

Також раніше Тодоренко опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нові знімки, в черговий раз вразивши шанувальників. Телеведуча розповіла про те, що збирається слідувати порадам і віддасть свого майбутнього малюка до школи з математичним ухилом. При цьому на знімках дівчина позує разом зі своїм юним порадником – маленьким математиком, з яким брала участь в ефірі нового шоу.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі на дану заяву знаменитості відреагували неоднозначно. Багато фоловерів заявили, що зарано ще щось планувати для майбутньої дитини, оскільки невідомо, яку спрямованість вона захоче обрати, інші зазначили, що дитина насправді повинна сама вирішувати, куди вона хоче ходити і які уроки відвідувати.

Варто нагадати, що Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість буквально шокувала фанатів незвичайним селфі в дзеркалі. Так, вагітна артистка сіла на шпагат, продемонструвавши ідеальну розтяжку і зізналася, що майже нічого не встигає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тодоренко показала фотографію зі спортзалу, чим змусила шанувальників хвилюватися, адже їй ось-ось народжувати, а вона постійно працює, ще й ходить в спортзал. Так, на знімку Регіна сидить на шпагаті в спортзалі і фотографує себе в дзеркало. На ній чорні лосини і сіра вільна футболка, а волосся зібране ззаду і трохи розпатлане.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко розсекретила стать дитини і дату пологів, залишилося зовсім трохи.

Як повідомляв Знай.uа вагітна Регіна Тодоренко вигуляла новоспеченого чоловіка.

Знай.uа писав, хто з українських зірок не посоромився прийти на російську премію.