2018 рік непомітно підібрався до кінця і варто почати підводити підсумки. Хто з зірок потрапив у найбільш курйозні ситуації і змусив нас посміятися? Про це передає Clutch.

Меган Маркл пройшлася по червоній доріжці в сукні з біркою

У кінці жовтня переліт з Фіджі до королівства Тонга у Меган Маркл і принца Гаррі забрав всього 90 хвилин. За цей час герцогиня повинна була змінити образ і вона, мабуть, сильно поспішала, тому що забула зняти бірку з сукні.

США Світлану Лободу переплутали з Бейонсе

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Світлана Лобода розповіла цікаву історію про своє перебування у Каліфорнії.

"Можу сфотографуватися з вами, будь ласка? Ви Бейонсе?" – запитав у мене сьогодні хлопчик. На жаль, ні", – написала українська співачка.

Мадонна показала накладні сідниці

60-річна Мадонна не хоче зменшувати обороти і все ще носить короткі міні. Для одного з виступів співачка обрала вбрання чирлідерки з короткими шортами, а щоб зробити його більш сексапільним одягла... накладні сідниці. Ніхто б не здогадався про це, якби не спритні папарацці.

Тоню Матвієнко довелося заспівати на кордоні в США, щоб довести, що вона – співачка

На кордоні США Тоні поставили запитання про мету візиту, на яке вона відповіла чесно: "Я співачка". Однак, американські правоохоронці не повірили їй наслово і попросили заспівати.

Бейонсе застрягла під час "польоту" на концерті

Бейонсе потрапила у незручну ситуацію під час концерту туру On the Run II. Найвидовищніша частина перфомансу Jay-Z і його дружини включає яскравий фінал, коли зірки "пролітають" над своїми фанами і над сценою. Однак, під час концерту у Варшаві платформа дала збій, і Бейонсе залишилася висіти на висоті 6 метрів.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська потрапила у незручну ситуацію через звичайні колготки.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лобода показала, як відривається в гостях у Ліндеманна.

Також Знай.ua писав, що помолоділа Мадонна розтанула в обіймах Ді Капріо.