Знаменита американська співачка, автор пісень і актриса Леді Гага часто тішить шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram. Цього разу артистка вирішила похвалитися фоловерам, що стала героїнею обкладинки нового номера журналу Variety.

Так, епатажна зірка знялася в чуттєвій фотосесії в образі Еллі з фільму Бредлі Купера "Зірка народилася". Знімками вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. Зйомка пройшла в будинку Гаги в Малібу (США). До речі, через тиждень після цього артистка була евакуйована з міста через пожежі в Каліфорнії.

Як повідомляє глянець, 32-річна Гага одягла на фотосесію ту саму білу сорочку, в якій вона знімалась у фільмі – про співачку, яка хоче стати знаменитою. До речі, про своє ставлення до світової популярності зірка розповіла журналістам видання. "Популярність – не завжди означає річки шампанського й гори троянд. Я взагалі не люблю слово "селебріті". Воно зводить нанівець мою професію художника. Занадто багато болю довелося пережити", - зазначила артистка.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Леді Гага роздяглася в полі для модного глянцю. Популярна американська співачка Леді Гага з'явилася перед шанувальниками в несподівано ніжному та жіночому образі. Співачка прикрасила обкладинку глянцевого журналу ELLE. Відповідні фото вона представила на своїй сторінці в Instagram.

На фото епатажна зірка з'явилася в досить романтичних образах. Для зйомок на сторінки журналу Леді Гага приміряла кілька образів. На одному зі знімків співачка з яскравим макіяжем лежить на піску і дивиться в кадр. На другій обкладинці Леді Гага з'явилася без бюстгальтера в строкатому літньому платтячку з картатою сорочкою, зав'язаною на поясі. В цьому кадрі співачка теж дивиться в камеру і стоїть в зухвалій позі.

Нагадаємо, гола Леді Гага в смітті стала головним посміховиськом тижня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леді Гага нахилилася і блиснула з глянцю всім, чим могла.

Також портал "Знай.uа" писав, що шанувальники Леді Гаги не впізнали зірку.