Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка похвалилася тим, що взяла участь у створенні благодійного календаря "Щирі", який присвячений національному українському костюму.

На фотографії Джамала позує в національному костюмі нареченої. На ній сірий жупан, багато традиційних намист і дві коси. А на голові величезний національний вінок, який в давні часи одягали українські наречены. У підписі до фотографії артистка розповіла, що її фотографія буде в календарі на місяці липні.

"Приємно відчути себе нареченою в українському національному вбранні. Такий образ я приміряла під час зйомки благодійного календаря «Щирі», присвяченого національному святковому костюму. Я прикрашаю найбільш теплий місяць — липень. “Щирі” – це благодійний проект ТЦ Домосфера, який відбувається вже втретє.
Весь прибуток від продажу благодійного календаря спрямують на допомогу Музею Івана Гончара, який постраждав під час потопу.
Наразі світлини з календаря представлені на виставці у музеї Івана Гончара. Завітайте їх побачити до 2 грудня", - підписала фотографію Джамала.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальниками дуже сподобалося таке незвичайне фото улюбленої виконавиці і вони почали коментувати його.

"Джамала у вас магічна краса", "Чарівна українська жінка", "Я б із задоволенням купила календар на рік з усіма портретами зірок", "Дуже яскравий образ", "А якщо немає можливості потрапити на виставку, де можна подивитися всі фото календаря?", "Дуже гарно", "Яка краса!", "Яка Ви прекрасна", "Неймовірна краса, як же Вам личить", "Ну ось що сказати, Джа? Пронизливо сильно", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаэмо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.